Értük dolgozunk!

Keressenek minket,
hogy segíthessünk!

A MAZS Alapítvány Holokauszt Túlélőket Támogató Programja személyre szabott szolgáltatásokat nyújt a zsidó származású holokauszt túlélőknek, ezzel lehetővé téve, hogy a saját otthonaikban kellő méltósággal, biztonságban, a lehető legjobb életminőségben éljék életüket.

Ezek között vannak a gondozáson, az ápoláson, az élelmiszer- vagy meleg étel támogatáson túl a takarítás, a rezsi költség támogatása illetve további számos fontos szolgáltatás, amelyek segítik a méltóságteljes időskort. Ezekről részletesen itt lehet olvasni: https://mazs.hu/nvp/szolgaltatasaink. A MAZS Alapítvány az általa támogatottak elszigeteltség-, egyedüllét-, vagy magány érzetének oldása céljából szocializációs (társasági) programokat és klubokat is működtet. Keressenek minket!

Jaffe Zsidó
Családsegítő Szolgálat

Sosem lehet tudni, hogy segítségre mikor lesz szükségünk, de amikor szükség van rá, jó tudni, hogy hol találjuk.

Missziónknak tekintjük a rászoruló zsidó családok támogatását, ezzel élethelyzetük javítását, és képessé tételüket arra, hogy a problémáikra hatékony megoldásokat találjanak, miközben a közösség részvevői tagjaivá válnak. Legfontosabb küldetésünk, hogy a gyermekek számára a zsidó közösség természetes támasszá váljon. Családsegítőnk így tudja ezt a célt támogatni: https://mazs.hu/jaffe/szolgaltatasaink/.

Hogyan segítheted a MAZS munkáját?

Önkénteskedéssel
Anyagi támogatással
Tárgyi támogatással

Támogasson minket adója 1%-ával 2024-ben!

Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány
Adószáma: 19664651-2-42
Köszönjük!